Monday, January 26, 2015

Abby Abadi Ulas Kesediaan Haji Adi Putra Terima Watak Lakonkan Aksi Panas

Baru-baru ini, Adi Putra melahirkan kesediaannya untuk menerima watak panas seperti aksi di ranjang walaupun dirinya kini sudah bergelar haji. Adi Putra memberikan alasan dirinya bekerja dan pekerjaan yang dilakukannya adalah satu ibadah. 


info, terkini, hiburan, sensasi, gossip, abby abadi, Adi Putra,

Malah kadang-kadang aksi panas yang dilakonkan lebih menggunakan teknik kamera, bukannya dilakukan secara ‘real’. Kenyataan Adi Putra ini telah menarik minat Abby Abadi yang telah memberi sedikit ulasan menerusi akaun Instagramnya.


Dengan berkongsi satu gambar yang jelas menunjukkan artikel berkenaan Adi Putra, Abby Abadi telah memberi nasihat yang panjang lebar kepada pelakon itu. Malah nasihat itu juga boleh digunapakai untuk mereka yang terlibat di dalam industri lakonan. Siap guna hashtagh #MohonJAKIMBersuara lagi. Memang itu satu persoalan valid buat JAKIM sebenarnya. Benda sebegini tak ada pula kecoh nak ambil tindakan kan? Tulis Abby dengan panjang lebarnya:-


info, terkini, hiburan, sensasi, gossip, abby abadi, Adi Putra,

info, terkini, hiburan, sensasi, gossip, abby abadi, Adi Putra,

Selaku seorang bekas pelakon, pastinya Abby Abadi mengetahui dengan lebih terperinci tentang apa yang terjadi di sebalik apa yang kita lihat di dalam drama/filem. Bukan senang untuk buat perubahan terutama dari segi mentaliti di dalam industri hiburan, namun kalau kebanyakan pihak seperti pelakon mahukannya, pasti ia mampu diubah. Perlahan-lahan kayuh orang kata.

Sumber : beautifulnara.com

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →