Saturday, November 28, 2015

Diana Danielle Artis pertama Bersalin Guna Teknik Dalam Air

Tanggal 19 November lepas merupakan detik yang cukup bermakna buat pasangan Farid Kamil dan Diana Danielle kerana telah selamat menimang cahaya mata kedua mereka.


Diana Danielle Artis pertama Bersalin Guna Teknik Dalam Air

Mereka kali ini dikurniakan anak perempuan yang dilahirkan pada jam 4.05 padi di Hospital Pantai, Bangsar.
Alhamdulillah, syukur ke hadrat Illahi kerana saya bergelar bapa lagi. Tanggal 19 November lalu, isteri saya selamat melahirkan bayi perempuan pada jam 4.05 pagi di Hospital Pantai, Bangsar. Selamat datang ke dunia wahai anakku.

Untuk pengetahuan, Idana atau nama sebenarnya Diana Danielle Danny Beeson, 24, merupakan artis pertama Malaysia yang melahirkan anak menggunakan teknik yang semakin popular dalam kalangan ibu di Malaysia.


Diana Danielle Artis pertama Bersalin Guna Teknik Dalam Air

Bersalin dalam air katanya mampu mengurangkan kesakitan sewaktu proses kelahiran dimana memudahkan peralihan bayi dari rahim ke dunia luar. Kaedah ini sudah diamalkan beberapa tahun di negara barat seperti Amerkia Syarikat, United Kingdom dan Eropah.

Farid dan Diana mendirikan rumahtangga pada 3 November 2003. Sebelum ini mereka mempunyai seorang anak lelaki yang bernama Muhammad yang kini berusia 2 tahun.

Tahniah kami ucapkan kepada Farid Kamil dan Diana Danielle atas kelahiran puteri mereka, semoga kebahagiaan anda sekeluarga akan bertambah dengan kehadiran orang baru.-Kisahbenarlah123

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →