Tuesday, November 24, 2015

Kandungan Siti Nurhaliza Semakin Terserlah

Meskipun Siti Nurhaliza tidak pernah mengakui bahawa beliau sudah berbadan dua,  namun terdapat banyak petunjuk yang mengiyakan desas-desus tersebut.


Kandungan Siti Nurhaliza Semakin Terserlah

Terbaru, sekeping foto yang menunjukkan bentuk badan Siti Nurhaliza yang berisi serta membuncit di bahagian perut telah menjadi bualan ramai di Internet.

Foto tersebut diambil ketika Siti Nurhaliza baru-baru ini mempromosikan  Anugerah Juara Lagu yang ke 30.

Berita tentang kehamilan beliau mula mencuri tumpuan ramai apabila Siti Nurhaliza memuat naik foto beliau meminum susu kambing bersama kurma yang sering diamalkan oleh ibu mengandung kerana khasiatnya.


Kandungan Siti Nurhaliza Semakin Terserlah

Malah, perbuatan Hetty Koes Endang yang mengusap perut Siti Nurhaliza serta melarang beliau untuk tidak terlalu lincah di atas pentas Konsert Satu Suara Volume 2 minggu lalu mengundang pelbagai persoalan.

Tidak mengapalah, mungkin Siti Nurhaliza mengingati pesan orang tua-tua agar tidak terlalu teruja dan mengumumkan kehamilan jika ia masih lagi berada di tahap yang agak awal. Walaubagaimanapun, kami yakin doa seluruh peminat untuk melihat Siti Nurhaliza bahagia dengan kehadiran cahaya mata tidak pernah lekang.-beautifulnara

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →