Saturday, February 13, 2016

Adel AF Mengaku Cintai Suami Orang

Hebat juga cerita yang tersebar mengenai bekas finalis Akademi Fantasia 2014 (AF2014), Adel yang dikatakan bercinta dengan suami orang. Tidak mudah membuat keputusan melulu, Adel mengakui dirinya sedang menjalinkan hubungan cinta dengan suami orang yang mempunyai tiga cahaya mata.


Adel AF Mengaku Cintai Suami Orang


“Benar, dia suami orang. Tetapi kekasih saya sudah melafazkan cerai kepada isterinya sebelum kami kenal dan rasmi sebagai pasangan kekasih. Saya mengenali ‘Mr. MA’ selepas dikenalkan oleh teman rapat, namun kami serius menjalinkan hubungan cinta sejak sebulan yang lalu”

“Perbualan yang tersebar di laman sosial itu bukan perbualan antara saya dengan ‘Mr. A’. Saya juga tidak pernah memaksa dia untuk menceraikan isterinya. Itu semua fitnah oleh pihak yang tidak berpuas hati dan berniat mahu memalukan saya,” jelasnya.

Adel AF Mengaku Cintai Suami Orang

“Buat masa sekarang, biarlah dia menyelesaikan masalah rumah tangganya dulu. Saya tidak mahu memaksa dia untuk mempercepatkan proses perceraian kerana bagi saya, kalau ada jodoh, adalah”

“Saya hanya berserah kepada takdir. Kalau itu adalah jodoh tidak kira dengan sesiapa pun, saya terima seadanya dan tiada masalah untuk saya memeluk Islam,” jelasnya kepada Utusan Online.-rotikaya

Adel AF Mengaku Cintai Suami Orang

Adel AF Mengaku Cintai Suami Orang

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →