Friday, September 26, 2014

Rita Rudaini Bengang Ditegur Tak Kena Cara Pasal Aurat

Alahai..susah betul jadi empunya nama Rita Rudaini ni. Rasanya Rita ni tak ganggu sesiapa pun. Tapi entah kenapa pasti akan ada je yang dok mengkritik hot mama ni.


Rita Rudaini Bengang Ditegur Tak Kena Cara Pasal Aurat, info, terkini, hiburan, gosip, kontroversi, rita rudaini,


Korang jangan ingat kami meroyan pula pagi-pagi ni. Hehe. Sebenarnya, kami tertanya-tanya mengenai status terbaru Rita di akaun Instagram semalam.

Bunyi seperti berang dengan seseorang yang talam dua muka. Kalau ikut apa yang ditulis, seperti ada yang dengki, khianat, tikam belakanglah. Eh, macam-macamlah.

Rita Rudaini Bengang Ditegur Tak Kena Cara Pasal Aurat, info, terkini, hiburan, gosip, kontroversi, rita rudaini,
Antara foto yang dimuat naik oleh Rita di Instagram

Kalau korang nak tahu, Rita telah memuat naik sebuah foto yang dipercayai untuk menasihati mereka-mereka yang suka menabur fitnah keatas dirinya.Selidik punya selidik, kami tertarik dengan komen-komen yang diberikan oleh segelintir pengikut Rita. Rupa-rupanya perbalahan ini dipercayai bermula apabila ada seorang individu menegur Rita mengenai auratnya.

Lalu, instagram itu pun bertukar menjadi medan perdebatan. Iyalah, kami faham tindakan individu itu hanya untuk menegur. Tapi teguran seperti apa yang diberi, kami kurang pasti. Mungkin komen itu telah dipadam.


Rita Rudaini Bengang Ditegur Tak Kena Cara Pasal Aurat, info, terkini, hiburan, gosip, kontroversi, rita rudaini,Nah! bukan pengikutnya saja yang membalas kembali komen tersebut, Rita pun turut sama memberikan penjelasan dan menasihati peminatnya itu.

Apa yang dikatakan Rita itu ada benarnya. Iyalah, dosa pahala semua ditentutan tuhan. Nak menegur boleh, tapi berpada-padalah. Mungkin ada medium dan cara lain yang lebih sesuai kan?

Apapun, kita sebagai peminat, marilah mendoakan yang terbik buat Rita. Siapa yang tak nak berubah kearah kebaikan? Betul tak?

Sumber : ohbulan.com

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →