Tuesday, May 26, 2015

Suami Isteri Bercerai, Mia Ahmad menjadi Punca?

Baru-baru ini telah muncul kisah pasangan suami isteri yang bercerai dek kerana si suami tergila-gilakan dengan watak Yuhanis yang dibawakan oleh Mia Ahmad menerusi drama Hati Perempuan sehingga terbawa-bawa ketika didalam tidur. Pasti artikel ini ‘8 Gambar Comel Heroin Hati Perempuan, Mia Ahmad‘ telah mempengaruhi lelaki diluar sana. Hati isteri mana tidak sedih sekiranya si suami terlalu gilakan artis tersebut sehingga menyebut-nyebut nama perempuan lain. Perang besar tau!

Suami Isteri Bercerai, Mia Ahmad menjadi Punca?

Ekoran munculnya kisah tersebut, Mia Ahmad telah tampil menjelaskan berhubung isu tersebut :


Suami Isteri Bercerai, Mia Ahmad menjadi Punca?

    “Saya sudah lama dengar mengenai perkara ini namun tidak pasti pula adakah ianya cerita benar atau sengaja dicipta untuk tujuan blog itu mendapatkan perhatian. Lagipun, ia disebarkan oleh blog yang diragui kesahihannya”

    “Namun, jauh di sudut hati saya mengharapkan agar cerita itu tidak benar sama sekali kerana ianya tidak patut berlaku. Sekiranya berita itu benar, saya sangat sedih dan dukacita. Saya sendiri tidak tahu apa yang membuatkan Yuhanis menjadi impak sebegitu”

    “Saya hanya mengharapkan yang baik-baik sahaja kerana ia hanyalah lakonan semata-mata,”


Suami Isteri Bercerai, Mia Ahmad menjadi Punca?

Khabar angin tersebut tersebar selepas seorang wanita dilaporkan hadir ke pejabat agama dan meminta kepada hakim untuk bercerai dengan suaminya. Fuh! kesiannya si isteri, tetapi kesian juga kepada Mia Ahmad yang tidak bersalah. Khabarnya juga, selain menyebut nama Yuhanis ketika tidur si suaminya mula menunjukkan perubahan sikap. Apa pendapat korang?, agaknya apakah jalan penyelesaian terbaik untuk kes pasangan suami isteri ini. - gosipmalaysia

Socializer Widget By Blogger Yard
SOCIALIZE IT →
FOLLOW US →
SHARE IT →